website statistics
Laatste Nieuws
Bingo Strategie

Bingo Strategie

Bingo is op zich een zeer eenvoudig spel, waar de kans om te winnen voornamelijk afhangt van geluk. Het toepassen van een Bingo strategie is een optie, maar het aantal mogelijkheden is wat beperkt. Er zijn overigens wel een aantal strategische regels die je ieder geval in acht zou moeten nemen wanneer je Online Bingo speelt. Zo vergroot je je kans op winsten.

Aantal Bingo kaarten

Kamers

Indien je Online Bingo besluit te spelen vergroot je uiteraard je kans op winst als je meer dan een enkele bingo kaart koopt. Meer kaarten betekent uiteraard meer kans op Bingo. Je kan er voor kiezen om meerdere kaarten voor een enkel spel te kopen. Of je kiest ervoor je kansen te verspreiden over meerdere spellen en voor allen kaarten aan te schaffen. Zijn er grote prijzen te behalen in een kamer, kies dan voor optie 1 koop meerdere kaarten voor het spel in kwestie. Je investeert dan natuurlijk een stuk meer geld in een spel, maar de kans op winst wordt significant groter wanneer je voor deze optie kiest.

Bingo Strategie

Getallen

Mocht je meerdere kaarten voor een spel kopen is er vervolgens nog een keuze die je kans op winst zeker kan beïnvloeden. Je kan er namelijk voor kiezen om kaarten te kopen die veel verschillende getallen bevatten, of je kan ervoor kiezen om kaarten met meer gelijke nummers aan te schaffen. Als je voor de eerste optie gaat en dus kaarten koopt met uiteenlopende getallen zal je de winstkans verspreiden over veel verschillende kaarten. Indien voor kaarten met identieke getallen gaat, is de kans op een lucky drawing aanwezig. Dan moet het het geluksgetal overigens wel op meerdere kaarten aanwezig zijn. Dit is uiteraard een risicovollere manier van spelen, omdat je veel investeert en de kans op winst kleiner is.

Aantal Bingo Spelers

Naast het aantal Bingokaarten dat je aanschaft, dien je ook goed te kijken naar het aantal spelers in een kamer. Er geldt dan ook dat je in een kamer met minder spelers meer kans hebt om de eerste te zijn met een bepaald patroon of Bingo. Wel is het goed om te bedenken dat kamers met weinig mensen vaak niet de beste winsten aanbieden. Vandaar dat ook weinig mensen interesse hebben in een dergelijke kamer. Je zal dus moeten afwegen of je wilt gaan voor grote winsten met een kleine winstkans, of voor kleinere winsten met een grotere winstkans. Ook is het goed om te achterhalen of de winsten in een bepaalde Bingo kamer stijgen wanneer er meer mensen in de kamer aanwezig zijn. Als je vroeg in de morgen speelt vermijd je dat bingokamers overvol zijn, omdat er slechts enkele spelers online zijn.

Bingo patronen

Patronen Online Bingo

Gedurende het spelen van Online Bingo kan er gekozen worden voor een zeer ruim scala aan verschillende patronen op de kaart. Een aantal patronen zijn erg bekend en komen geregeld voor. Andere patronen worden nieuw bedacht en toegepast. Ervaren Bingospelers zullen bekend zijn met de meest voorkomende bingopatronen. Alle patronen hebben verschillende namen en er bestaan drie verschillende soorten. Tijdens Online Bingo houdt de software bij wanneer je Bingo of een patroon hebt. Je hoeft je hier zelf dus niet mee bezig te houden. Enige kennis van patronen kan eventueel wel handig zijn, voor het geval er een eventuele fout optreedt.

Geld beheer

Het op een juiste manier beheren van je geld optimaliseert de kans op winst tijdens het spelen van Online Bingo. Als je kaarten koopt voor lagere prijzen, kan je meerdere kaarten kopen met hetzelfde budget en vergroot je tegelijk je winstkansen. Ook is het belangrijk niet over je budget heen te gaan om eventuele verliezen te compenseren. Een ander idee is om grote winsten te laten uitbetalen en verder te spelen met je startbedrag. Op die manier ben je zeker dat je je winst niet weer verspeeld. Voor meer ideeën over omgang met geld en inzetten kan je terecht op de pagina met tips.

 

Strategie Online Bingo

Bingo liefhebber?
Meld je nu aan voor onze wekelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte!
I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )
Advertisment ad adsense adlogger