website statistics
Laatste Nieuws
Internet bingo

Internet bingo is heel populair

Veel bingo spelers zoeken hun vlucht naar online aanbieders waar internet bingo wordt aangeboden. Bingo spelen is hot, en online helemaal want jaarlijks spelen er miljoenen mensen. Nu de wereld helemaal mobiel is geworden overstijgt bingo spelen op mobiel de traditionele pc gebruiker.

Verschil internet bingo en offline bingo

Het grote verschil tussen internet bingo en offline bingo is dat je online grotere prijzen kunt winnen en elke seconden wel een partij bingo kunt starten. Offline is natuurlijk gezelliger maar online is er een mogelijkheid om met mede bingo spelers te kletsen door de chat kamers die beschikbaar zijn. Een ander groot verschil is dat online bingo spelen heel snel kan gaan waardoor je veel potjes achter elkaar kunt spelen. Natuurlijk is er ook een mogelijkheid om op je gemak bingo te spelen en kan je er zelf voor kiezen om een snel potje of een langzaam potje te spelen. Daarnaast is het online heel makkelijk om direct met meerdere loten mee te spelen omdat het systeem automatisch bijhoudt of uw nummer gevallen is of niet. Zo kan je eenvoudig met 50 loten tegelijk meespelen.

Welke prijzen kan ik met online bingo winnen?

Als je besluit online bingo te gaan spelen zijn de prijzen gigantisch. Zo kan je bijvoorbeeld meespelen voor een gloednieuwe auto of met bingo jackpotten die kunnen oplopen tot boven de €10.000 euro.

Wat kosten online bingo loten?

Je kan zelf kiezen in welke prijscategorie je besluit te gaan spelen. Je kan al vanaf 5 cent per kaart meespelen maar er zijn ook loten van een paar euro per kaart. Hoe hoger de prijs per kaart hoe hoger de prijs is die je uiteindelijk kan winnen.

Bingo liefhebber?
Meld je nu aan voor onze wekelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte!
I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )
Advertisment ad adsense adlogger